Bisættelse for Dorte Heldrup
56875
post-template-default,single,single-post,postid-56875,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-child-child-theme-ver-1.1,borderland-theme-ver-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Bisættelse for Dorte Heldrup

Sorry, this will only be in Danish as it concerns the funeral service of my aunt Dorte Heldrup in Virum, Denmark.

——–

Min kære faster Dorte Heldrup, f. 15 januar 1943 gik pludseligt bort den 5. januar 2022 på Hillerød Sygehus efter kort tids indlæggelse. Bisættelsen finder sted fredag den 14. januar kl. 11 fra Virum Kirke. Så vidt vides er der ingen restriktioner på antal mennesker i kirken, men ved over 100 deltagere skal coronapas fremvises. Alle anbefales derfor at medbringe coronapas.

Mange kender Dorte fra hendes lange karriere som laborant på Kemisk Institut, Københavns universitet (KU). Hun var desuden aktiv i universitetspolitik og sad i fakultetsrådet for Det Naturvidenskabelige Fakultet på KU i mange år.

Dorte var for mig en altid omsorgsfuld faster, der fulgte med i mit liv også selvom jeg har boet i udlandet siden 2007. Hun sendte altid hilsner til jul og fødselsdage og har reddet mig ud af flere krisesituationer i mine unge år. De år hvor jeg fejrede fødselsdag hjemme i Danmark var Dorte en fast gæst som i maj 2011 på billedet herunder. Æret være hendes minde! De varmeste tanker til min fætter Michael Heldrup og hans familie!

Foto: Gabrielle. Fejring af min fødselsdag i 2011 med Moster Tove Rasmussen (halvsøster til min farmor Inger Heldrup), faster Dorte Heldrup og min mor Marlous Stockmann.
Foto: Gabrielle. Dorte og min mor, begge født under 2. verdenskrig i 1943.